Sunday, March 4, 2012

Δευτέρα 5/3/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   5/3/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο  μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια αρχικά το πρωί στην ανατολική Θράκη, ανατολικό και νότιο αιγαίο, έως το βράδυ σταδιακά τα σύννεφα θα καλύψουν το σύνολο της Χώρας.
Βροχές το πρωί θα πέφτουν στο Ιόνιο πέλαγος και στην Ήπειρο, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην κεντρική Ελλάδα, έως το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας σταδιακά η βροχή θα δυναμώσει και θα καλύψει τις κεντρικές και νότιες περιοχές της Μακεδονίας, της  δυτικής και κεντρικής Ελλάδας, στερεά Ελλάδα, Εύβοια, βορειοδυτικό αιγαίο και Πελοπόννησο.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στο Αιγαίο πέλαγος με επιδείνωση από τις βραδινές ώρες στα νησιά του ανατολικού αιγαίου.
Χιόνια στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στις νότιες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο και στον Όλυμπο, πιο ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά της δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας, , στην κεντρική στερεά Ελλάδα και πιθανότατα στα ορεινά της βορείου Πελοποννήσου.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
1 – 6   στο νότιο αιγαίο. 1 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -5C  έως 15C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, με πιθανότητα ηλιοφάνειας κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέφτει στην διάρκεια της ημέρας με ενδυνάμωση από το απόγευμα.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α - ΒΑ   θα κυμανθούν από   5 έως 15 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  7C και υψηλή 10C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 71% έως και 89%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...