Saturday, March 10, 2012

Κυριακή 11/3/2011


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   11/3/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο  μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια αρχικά στο κεντρικό και νότιο αιγαίο, πολύ γρήγορα και πριν το μεσημέρι τα σύννεφα σταδιακά θα καλύψουν και τις προαναφερόμενες περιοχές με εξαίρεση το νοτιοανατολικό αιγαίο όπου θα επικρατήσει η αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας.
Βροχές από το πρωί θα πέφτουν στην κεντρική και μέρος της δυτικής Μακεδονίας, στην Χαλκιδική, στο Ιόνιο πέλαγος, στην κεντρική Ελλάδα, στο δυτικό αιγαίο, στην Αττική, την Εύβοια και στην Πελοπόννησο.
Έντονη θα είναι επίσης η βροχή που θα πέσει από το απόγευμα στο βόρειο αιγαίο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.
Χιόνια θα πέσουν στην διάρκεια της ημέρας, στην Μακεδονία, στην δυτική Θράκη, περιμετρικά της Θεσσαλίας, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην κεντρική Εύβοια, βόρεια της Αττικής και στα ορεινά της ανατολικής Πελοποννήσου.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της επάνω από τον ελλαδικό χώρο, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή στις δυτικές και στις νότιες κυρίως περιοχές της Χώρας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
2 – 9   στο νότιο αιγαίο. 3 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -10C  έως 16C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή θα πέσει στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, πιο έντονη θα είναι στην διάρκεια του μεσημεριού. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Β - ΒΑ   θα κυμανθούν από   8 έως 18 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  5C και υψηλή 7C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1013. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 51% έως και 72%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...